•  

  •  

Over YESIX

YESIX Career Management

YESIX is een dynamisch career management bureau in de maritieme en offshore industrie, speciaal voor technische top talenten. Wij helpen gedreven enthousiaste professionals die hun vak verstaan, die werken met plezier en goed zijn in wat ze doen, verder in hun carrière. Ons netwerk bestaat uit leuke, interessante, goede werkgevers uit deze boeiende wereld, waar we je graag mee in contact brengen. Het faciliteren van een goede, gezonde langdurige werkrelatie tussen werknemer en werkgever is ons doel.

Onze kracht; betrokkenheid bij en interesse in de mensen waar we mee werken.

Hoe gaat YESIX te werk

Wij willen weten met wie we werken, wie de persoon is achter de professional. Maar ook wie de werkgever is en hoe de bedrijfscultuur in elkaar zit. Daarom gaan wij in uitgebreide inventarisatiegesprekken in op de wensen en eisen van de professional. Door onze expertise en marktkennis zijn wij in staat om aan de hand hiervan een aantal werkgevers te selecteren die hierop aansluiten. De uiteindelijke keuze ligt altijd bij de professional en staat bij ons centraal.

Onze werkwijze is glashelder en wij communiceren ook op die manier. Proactief, transparant en met passie, duurzaamheid en vertrouwen, dat zijn onze sleutelwoorden.

Ons werkterrein

YESIX Career Management richt zich op high-level functies; ervaren projectmanagers met technische kennis die goed in staat zijn vanaf het allereerste begin risico’s van een project in te schatten. Young professionals met 2-3 jaar werkervaring in een technische functie die door willen groeien naar projectmanager, maar ook schoolverlaters met een opleiding in de civiele techniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, maritieme techniek, technische aardwetenschappen of technische bedrijfskunde. Engineers met passie voor hun vak. Design Engineers, Proposal Engineers, Concept Engineers, Control Engineers, Sales Engineers en ga zo maar door.


Contact

Las Palmas Building
Wilhelminakade 302
3072 AR Rotterdam

010 2794020